خرید و فروش اینترنتی امروزه تبدیل به یکی از امور عادی روزانه همه ما شده است و کمتر کسی پیدا می شود که ترجیح دهد به جای نشستن روی کاناپه منزل و جستجو در میان فروشگا های اینترنتی ، در سرما و گرما یا در ترافیک و هوای آلوده شهر از این سو به آن سو به دنبال پیدا کردن کالای مورد نظر خود وقت صرف کند. اما امروزه باگذر زمان و پیشرفت تکنولوژی فروشگاههای اینترنتی هم در حال تغییر و دگردیسی هستند و کم کم ظهور بازار های اینترنتی باعث شده خریداران به سمت تجربه های جدیدی در این عرصه گام بردارند. قبل از اینکه بگوییم اینچند چیست باید تفاوت بازار و فروشگاه اینترنتی را مشخص کنیم :
تقریبا همه ما تاکنون تجربه خرید از فروشگاههای اینترنتی را تجربه کردیم و کاملا با این فروشگاهها آشنا هستیم . تقریبا اکثر سایتهای معروفی که در حوزه خرید اینترنتی فعالیت می کنند و شما با خیلی از آنها آشنا هستید یک فروشگاه اینترنتی هستند که در آن کالا یا خدمات به فروش می رسد . ولی بازار اینترنتی جایی است که مجموعه زیادی از فروشندگان و فروشگاه های اینترنتی بصورت مجتمع در یک آدرس اینترنتی حضور دارند و یک بازار کامل را پدید می آورند . همانند مفهوم پاساژ یا مال های بزرگ که در دنیای واقعی وجود دارند بازار های اینترنتی هم این امکان را برای خریداران فراهم می کنند تا بتوانند بدون اتلاف وقت و خیلی راحت در میان فروشندگان و کالاهای بسیار متنوع و انبوه گشت گذار کنند و قیمتها را مقایسه کنند . بازار های اینترنتی در دنیا به نام “مارکت پلیس ” مشهور هستند . سایتهایی همچون آمازون و ایبی نمونه های موفق و قدیمی از این بازارهای اینترنتی می باشند که سالهاست قدمت دارند . در ایران هم نمونه هایی از این نوع بازارها در حوزه های مختلف وجود دارد . “اینچند” یکی از این بازارهای اینترنتی در حوزه خرید و فروش کالا در ایران است .
بازار اینترنتی اینچند از نوع کسب کارهای پلتفرمی و کاربر محور می باشد به این معنی که خود سایت “اینچند” بر خلاف سایتهای فروشگاهی هیچ کالایی برای فروش ندارد بلکه بستری فراهم کرده تا فروشندگان مستقل کالاهای خود را درآن عرضه کنند ، وظیفه قیمت گذاری ، تولید محتوا و ارسال کالا به عهده کاربران فروشنده در سایت می باشد . بدین ترتیب خریداران می توانند یک کالای مشخص را با قیمتهای متفاوت در آن بیابند و باتوجه به نظرات خریداران قبلی و امتیاز و اعتبار فروشنده اقدام به خرید آن کالا کنند و “اینچند” این اطمینان را به خریدار می دهد که تا دریافت کالا و رضایت وی از خرید مبلغ کالا را با فروشنده تسویه نمی کند
نکته جذاب در بازار “اینچند” این است که کاربران همزمان می توانند هم خریدار باشند و هم بعنوان یک فروشنده اگر کالایی برای فروش دارند در سایت ارائه کنند ؛ این نوآوری بزرگ “اینچند” است .هر کاربر چه فروشنده باشد چه خریدار یک هویت و یک پروفایل مستقل دارد و می تواند همانند شبکه های اجتماعی ارتباطاتی با سایر کاربران برقرار کند که این قابلیت “اینچند” را در بین سایر نمونه های ایرانی منحصر به فرد نموده است .
در میان تمام فروشندگان حرفهای که درفضای مجازی و شبکه های اجتماعی نیز فعالیت دارند، بسیاری هستند که نمیدانند محصولاتشان را چطور باید بفروشند یا تمرکزشان از تولید محصول با کیفیت به جذب مشتری منحرف شده است. “اینچند” بازاری به وسعت تمام ایرانمان فراهم آورده است تا هیچ هنرمند ، تولید کننده و تامین کنندهای در هیچ نقطهای از کشورمان، بیکار نماند و همه بتوانند؛ به سادگی خرید و فروش کنند .
ارزش هایی که توسط بازار بزرگ “اینچند” به اقتصاد کشور عزیزمان اضافه می شود، بسیار متعدد است.مهمترین این ارزش ها ایجاد اشتغال و رونق کسب و کار برای صاحبان مشاغل ، تولیدکنندگان و تامین کنندگان کالا می باشد که اگر هم اکنون فروشندگان موفقی هستند می توانند برای توسعه بازار و ایجاد کانال جدیدی برای فروش بیشتر به “اینچند” بپیوندد و چنانچه فروشندگانی هستند که تاکنون درحوزه فروش در دنیای مجازی موفق نبوده اند می توانند هم اکنون با کمک “اینچند” فروش در اینترنت را شروع کنند.سایت اینچند با اتصال به درگاه های بانکی و سیستم پستی کشور بسیاری از مشکلات فروش در شبکه های اجتماعی یا سایتهای آگهی محور را مرتفع ساخته و فروشی امن و ساده را برای همه میسر می کند هم اکنون هزاران فروشنده از سراسر کشور عزیزمان در این بازار حضور دارند و کماکان فروشندگان جدیدی روزانه به این سایت می پیوندد.
رسالت “اینچند” استفاده از قابلیت های منحصر بهفرد مهندسان جوان ایرانی در کنار علم روز دنیا در راستای رفع دغدغه های خرید و فروش در بازار است. ایجاد حرفه ای ترین تجمع از فروشگاه های اینترنتی و فراهم کردن بستر مناسب برای رشد خرده فروشان در کنار برند ها، ابتکار “اینچند” است که خرید و فروش را لذت بخشتر و سادهتر کرده است. اینجا در “اینچند” در کنار صدای فروشندگانی که محصولات خود را ارائه می دهند؛ صدای تجربه خریدارانی هم شنیده می شود که نظرات خود را بیان می کنند.